* * * *
Halaqian
Ahli: 71680
Terkini: Tawfiq
Statistik
Kiriman: 274225
Topik: 14667

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 5
Tetamu: 223
Jumlah: 228
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Apakah warna warna di belakang ubat gigi [sh4m] ulas : Boleh update thread ni.. tak sahih.. boleh refer link balqis13 tu..


Sebenarnya, ...

[10:03:07 PM] mat commanDO: hak peribadi tak boleh share, melainkan kasih sayang, iaitu perasaan sahaja


[10:03:32 PM] mat commanDO: komputer yang Allah berikan misalan kepada kita


[10:04:21 PM] mat commanDO: tak boleh pindah organ, kecuali display adapter, itu tergantung jika pemberi organ tu ada internal graphic


[10:05:35 PM] mat commanDO: jika notebook, lagi sukar


[10:16:15 PM] mat commanDO: ini yg Allah nyatakan, mahu melihat Allah, lihatlah ayat ayatNya


[10:16:42 PM] mat commanDO: ayat ayat Nya ialahy segala yang di ciptakanNYA


[10:17:27 PM] mat commanDO: Allah tanya: mengapa tak mahu berfikir


[10:25:15 PM] Amirah Eddie Ong: asyik mat commando je punye komen kat cb


[10:41:24 PM] mat commanDO: allah yg izin lah cik


[10:47:24 PM] Amirah Eddie Ong: baguss


[12:45:22 AM] din1975: Terkini [Topik Baru]: Kembara: Legoland: kemusykilan dan jawapan


[05:55:03 AM] Saya Hamba:


[06:37:46 AM] yanaNSY: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 08


[06:42:33 AM] yanaNSY:


[06:57:25 AM] yanaNSY: Terkini [Topik Baru]: Kaunseling: istikarah


[07:04:16 AM] yanaNSY: Terkini: Re: istikarah


[07:29:12 AM] mat commanDO: Terkini: Re: istikarah


[07:32:12 AM] mat commanDO: yana boleh klik sini Solat Istikharah dalam Kehidupan Seharian


[09:08:43 AM] elsanxs: halaqahforum4


[09:19:21 AM] seekerslight: slm


[09:30:37 AM] elsanxs: jslm


[09:32:55 AM] seekerslight: senyum*


[09:35:31 AM] sh4m: wslm


[09:35:42 AM] seekerslight: apa khabar semua?


[09:35:54 AM] afiQoh: seekers, best tak pegi pulai perhentian hari tu


[09:36:48 AM] seekerslight: untuk release tension oklah..


[09:37:13 AM] seekerslight: sambil tu tengok coral... senyum*


[09:54:42 AM] maliki: coral yang real ke


[10:02:00 AM] maliki: AFIKOH nok g berkelah ke


[10:12:13 AM] afiQoh: bakpe tanya soalang gitu? nok ajok ambe g keloh mana


[10:21:22 AM] sh4m: beznye gi keloh.. 


[10:23:30 AM] maliki: doh pikoh tanya pasal pulau perhentian sangat


[10:23:37 AM] maliki: hmm


[10:23:59 AM] maliki: balik dari kg, tertinggal hp kat kg. ok fine


[10:30:06 AM] elsanxs: halaqahforum4


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 230
Seseorang dianggap mengkhianati amanah Allah dan RasulNya jika kewajipan yang telah ditentukan, diabaikan. Begitu juga jika ia tidak memelihara ketinggian dan maruah... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Remember one day you will appear before God (The Creator) and you will answer for your deeds. So beware, do not stray from the path of righteousness after I am gone... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 230
Last 5 Shouts:

 

farahatieq

05 May, 2015, 06:59:21 PM
SUBHANALLAH
 

asri85

04 May, 2015, 10:32:41 AM
kejarlah cinta Allah InsyaALLAH cinta manusia akan mengiringimu.. tapi jika kita kejar cinta manusia semata,kemurkaan Allah yang akan menghampirimu...
 

ismahani

04 May, 2015, 08:06:05 AM
Assalamualaikum SELAMAT HARI IBU DAN GURU
 

muridin

20 April, 2015, 12:58:50 PM
Selamat melewati bulan-bulan Barokah
yakni bemula muqadimah Rejab , Syaaban dan Ramadhon ..
Mudah2an Allahu Taala mempermudahkan kalian semua untuk melakukan amal ketaatan kepadaNya ...
Amin Allahumma Amin ya Lathif ..
 

ainarohani

19 April, 2015, 09:55:17 AM
Indahnya detik yang berlalu bila tiap denyutan jantung bergerak bersama zikir tenang jiwa mengingati-NYA

Show 50 latest