* * * *
Halaqian
Ahli: 73020
Terkini: Suhanizazohari
Statistik
Kiriman: 277265
Topik: 15033

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 1
Tetamu: 126
Jumlah: 127
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
    CIMB 8601747915
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
33 tahun belajar...8 jer dapat [zillyitem90] ulas : subhanallah............byk yg sering dilupakan dek lalai kerana dugaan dunia.........

[07:13:51 PM] mashatul: Dah lame tak login sini


[07:25:39 PM] I am the warrior: :ketawa:


[07:26:24 PM] I am the warrior: Mat,ada dua je maksudnya.Satu sekadar bagi takde maksud,tapi susah nak jumpa pompuan yang  bagi tanpa sebab


[07:27:00 PM] I am the warrior: Yang kedua,dia ada maksud disebaliknya.Suka,mostly lah...Uuuu,peminat...


[07:27:40 PM] I am the warrior: Mat ni,bila masa saya masuk? Halau pulak...heh


[07:30:07 PM] Mat Nuget: magrib


[07:30:27 PM] I am the warrior: Okay


[08:27:10 PM] mashatul: Waaa


[09:19:35 PM] Mat Nuget: kenapa satul..kandungan ok


[09:43:12 PM] nur qolbi: Terkini: Re: Terlalu merendah diri


[09:46:06 PM] Mat Nuget: Terkini: Re: Terlalu merendah diri


[10:54:59 PM] I am the warrior: Terkini: Re: Terlalu merendah diri


[10:57:10 PM] I am the warrior: Buat apalah bela kucing mat,oi...


[10:59:20 PM] I am the warrior: JDT menang lawan Kelantan! Ale aleeee


[11:08:46 PM] anak umi: Assalamualaikum :)


[11:09:02 PM] anak umi: anyone know how to pm members here


[11:09:39 PM] anak umi: dlu ana pm mmbers kat sni blh ja ... skrg dh x icon pm


[11:16:57 PM] anak umi: sesiapa ahli usrah akhwat atau kenal mana2 akhwat , mohon whatsapp ana 010 6624924


[11:20:24 PM] anak umi: Terkini: Re: Hebahan Simposium@Seminar@Majlis Ilmu-Ta'lim@Majlis Zikir-Maulid


[11:48:17 PM] anak umi: Terkini: Re: Kenali "KURMA" dengan lebih mendalam


[11:52:58 PM] anak umi: Terkini: Re: Hebahan Simposium@Seminar@Majlis Ilmu-Ta'lim@Majlis Zikir-Maulid


[11:53:11 PM] mashatul: Hi anak umi


[11:54:22 PM] anak umi: Assalamualaikum :)


[12:32:13 AM] Saya Hamba:


[01:06:13 AM] Wanieahmad: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 2016


[08:20:45 AM] aniss_pelita: Terkini: Re: Kenapa takut nak tegur kesalahan orang?


[08:24:21 AM] aniss_pelita: Terkini: Re: Berhemah Dalam Menegur


[10:07:05 AM] elsanxs: halaqahforum4


[01:10:49 PM] dhany: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 2016


[05:50:43 PM] zara zera: Terkini: Re: Keliru Lafaz Cerai


[05:54:10 PM] zara zera: Terkini: Re: Keliru Lafaz Cerai


[05:54:25 PM] mashatul: :senyum:


[06:41:08 PM] dcom18: Terkini: Re: DIMANA ADE JUAL TUDUNG LABUH??


[09:51:16 PM] Mat Nuget: -bunga-


[11:13:32 PM] Suhanizazohari: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 2016


Pages: [1]

Puasa Enam dan Puasa Qada'

 :) 
Assalamualaikum semua ,
saya ada sedikit keraguan tentang boleh ke puasa enam disekalikan dengan puasa Qada' ? boleh ke kita buat puasa enam bersama puasa Qada ertinya disekalikan kedua2 puasa ini dalam 1 puasa ? Ada sesetengah pihak mengatakan boleh , dan ada yang kata sebaliknya..jadi harap anda semu

MUZIK: HUKUM DAN KEDUDUKANNYA

Quote
Muzik pada umumnya merupakan alat-alat tertentu yang timbul daripadanya alunan bunyi dan irama sama ada ia berbentuk yang dipukul atau dipalu seperti gendang, rebana dan lain-lain atau yang ditiup seperti seruling, serunai, trompet dan lain-lain atau yang dipetik seperti gambus, gitar, biola dan seumpamanya.
Last 5 Shouts:

 

anak umi

26 July, 2016, 11:15:36 PM
Assalamualaikum :)
ana sedang mencari usrah akhwat di area johor bahru . tolong ana    buntu dah tanya ramai orang , google bagai .

sesiapa boleh tolong ana whatsapp 010 6624924

Terima Kasih Syukran
 

sabrie yakuub

17 July, 2016, 12:33:10 PM
assalamualaikum
 

fauzey

05 July, 2016, 02:27:50 PM
Berminat tak nak join group dakwah Al Quran dan As Sunnah? jika berminat, msg sy di 0134070693..tq
 

fauzey

05 July, 2016, 02:26:52 PM
Assalamualaikum tuan2 puan2..sy ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri..maaf zahir dan batin..
 

Mat Nuget

04 July, 2016, 04:06:09 PM
Seronoknya kerana kembali kepada Fitrah, umpama fitrah bayi yang suci..


Persoalannya, dengan sikap kita dalam 10 terakhir ini, benar2 layak kah kita untuk menyambut raya "Eidul Fitr?

munasaboh

Show 50 latest