* * * *
Halaqian
Ahli: 71675
Terkini: hajar rahman
Statistik
Kiriman: 274213
Topik: 14663

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 2
Tetamu: 188
Jumlah: 190
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Apakah warna warna di belakang ubat gigi [sh4m] ulas : Boleh update thread ni.. tak sahih.. boleh refer link balqis13 tu..


Sebenarnya, ...

[12:57:08 PM] mat commanDO: Terkini: Re: Panduan Menangani Sikap Suami


[01:16:20 PM] mat commanDO: Terkini: Re: Lintasan Hati Murtad dan Perasaan Was-was


[02:04:24 PM] Saya Hamba: lawaks


[02:53:26 PM] pengguna forum: Lawakssss al baab dah muncul kembali dan mod dan admin dok bior je sampai bersepah sepah reply clone terkini mat commanDO ni


[02:53:35 PM] pengguna forum: apo nak jadi lah mat commanDO.. lawaksss lah


[02:53:59 PM] pengguna forum: Terkini: Re: Lintasan Hati Murtad dan Perasaan Was-was


[02:55:02 PM] pengguna forum: Terkini: Re: Panduan Menangani Sikap Suami


[02:56:12 PM] pengguna forum: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 08


[03:41:14 PM] muhdsyazwan: assalamualaikum


[03:41:16 PM] muhdsyazwan: hi els


[03:42:24 PM] muhdsyazwan: hows ur pregnant thingy treating u?


[03:44:00 PM] elsanxs: jslm


[03:44:05 PM] elsanxs: Alhamdulillah


[03:45:38 PM] muhdsyazwan: apa pndapat els klu ada sorang hamba ni x solat tp x buat maksiat and lagi sorang hamba allah ni rajin solat tp buat maksiat


[03:46:59 PM] elsanxs: solat tapi buat maksiat, macam takde pape je.. 


[03:47:21 PM] elsanxs: solat tu memperbaiki diri.. tapi tak dibaiki2.. camno..


[03:47:52 PM] muhdsyazwan: kalau yg lagi satu plak cmne?


[03:48:04 PM] elsanxs: tak solat tapi tak buat maksiat.. dop leh la.. 


[03:48:28 PM] elsanxs: solat tu kan salah satu menunjukkan rasa syukur


[03:49:38 PM] elsanxs: kena ingatla antara amalan pertama yang dihisab ape kat barzakh nant..


[03:55:51 PM] muhdsyazwan: hmm


[04:07:35 PM] muhdsyazwan: so yg mana lebih baik els


[04:26:59 PM] elsanxs: mmm..tah.


[06:39:24 PM] farahatieq: lebih elok kalau orang tu solat dan tak tinggalkan maksiat..sebab dia taat perintah Allah 100%


[06:40:01 PM] farahatieq: *dan tinggalkan maksiat


[09:01:02 PM] hasin: :)


[09:35:38 PM] cahaya_mawar: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 08


[10:00:01 PM] Saya Hamba:


[10:20:59 PM] mat commanDO: Terkini: Re: Mengapa Masyarakat Islam Tidak Dilihat Indah?......


[10:29:31 PM] mat commanDO: Terkini: Re: Tsunami Pendedahan Kedatangan Dajjal


[11:22:04 PM] QisReine: Terkini [Topik Baru]: Muslimah: Lesbian


[11:34:46 PM] QisReine: Terkini: Re: Perlukan Pendapat Muslim dan Muslimah.


[01:15:02 AM] Saya Hamba: k e l a k u


[08:49:57 AM] Saya Hamba:


[08:59:32 AM] talibarut: apendantahlaweh


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 230
Seseorang dianggap mengkhianati amanah Allah dan RasulNya jika kewajipan yang telah ditentukan, diabaikan. Begitu juga jika ia tidak memelihara ketinggian dan maruah... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Remember one day you will appear before God (The Creator) and you will answer for your deeds. So beware, do not stray from the path of righteousness after I am gone... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 230
Last 5 Shouts:

 

farahatieq

Today at 06:59:21 PM
SUBHANALLAH
 

asri85

04 May, 2015, 10:32:41 AM
kejarlah cinta Allah InsyaALLAH cinta manusia akan mengiringimu.. tapi jika kita kejar cinta manusia semata,kemurkaan Allah yang akan menghampirimu...
 

ismahani

04 May, 2015, 08:06:05 AM
Assalamualaikum SELAMAT HARI IBU DAN GURU
 

muridin

20 April, 2015, 12:58:50 PM
Selamat melewati bulan-bulan Barokah
yakni bemula muqadimah Rejab , Syaaban dan Ramadhon ..
Mudah2an Allahu Taala mempermudahkan kalian semua untuk melakukan amal ketaatan kepadaNya ...
Amin Allahumma Amin ya Lathif ..
 

ainarohani

19 April, 2015, 09:55:17 AM
Indahnya detik yang berlalu bila tiap denyutan jantung bergerak bersama zikir tenang jiwa mengingati-NYA

Show 50 latest