* * * *
Halaqian
Ahli: 71515
Terkini: zuryati.kamarularifin
Statistik
Kiriman: 273747
Topik: 14614

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 1
Tetamu: 241
Jumlah: 242
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Apakah warna warna di belakang ubat gigi [sh4m] ulas : Boleh update thread ni.. tak sahih.. boleh refer link balqis13 tu..


Sebenarnya, ...

[11:36:16 PM] maliki: kenapa jadi makin tak mesra?


[11:37:43 PM] 4rif: Sbb bila saya tanya, diorang tak jawab. Kadang-ii diorang ubah masuk topik lain pastu 'ignore' apa yang kita kata...


[11:38:29 PM] 4rif: Sakit hati ni bila tengok diorang buat macam tu


[11:38:43 PM] maliki: kalau dorang boleh bawa pengaruh tak baik pada adik baik adik jauhkan dari dorang


[11:39:17 PM] maliki: tapi kalu dorang tu baik. sangka baik la. selalu bersama dorang


[11:42:21 PM] 4rif: Baik tu memang laa baik, tapi kebelakangan ni saya rasa macam terpinggir je. Diorang dah tak ajak saya macam dulu-ii...


[11:42:43 PM] 4rif: Dah tak tegur macam dulu-ii...


[11:44:03 PM] 4rif: Kadang-ii bila jumpa, saya memang harapkan sangat diorang bagi salam ke apa, tapi ni tak. Setakat lalu macam tu je...


[11:47:12 PM] Saya Hamba:


[11:49:09 PM] cokodok08: Terkini: Re: Ingin Ikhtiar Zuriat????


[01:42:19 AM] Saya Hamba: huih takkan nak tunggu org bagi salam dulu kot .... kan elok ubah diri kamu dulu kot ....


[01:42:37 AM] person: Terkini: Re: Rahsia Mimpi


[04:54:47 AM] sh4m: Terkini: Re: Hukum isteri tidak menegur suami?


[04:57:57 AM] sh4m: Terkini: Re: Rahsia Mimpi


[05:06:06 AM] sh4m: Terkini: Re: Bersenam


[05:13:24 AM] sh4m: Terkini: Re: Adakah menonton movie(illegal) secara online dikira dosa?


[11:41:55 AM] Saya Hamba:


[11:42:08 AM] Saya Hamba:


[11:44:14 AM] maliki:  


[11:48:20 AM] niaamer: Terkini: Re: wahai suami kasihanilah isterimu


[12:24:46 PM] maliki: Terkini: Re: Apabila kucing berkata-kata


[12:31:10 PM] lislam:  


[12:36:00 PM] maliki:  


[01:03:34 PM] hani muslim: uitt


[01:23:51 PM] msa: Terkini: Re: Aku Seorang Introvert


[01:26:21 PM] msa: Terkini: Re: Aku Seorang Introvert


[01:27:56 PM] msa: Terkini: Re: Aku Seorang Introvert


[01:58:13 PM] niaamer: uitt


[02:29:31 PM] maliki: niaamer ok?


[02:31:28 PM] maliki: Terkini: Re: Aku Seorang Introvert


[02:33:35 PM] lislam: what


[02:59:55 PM] niaamer: ok je,,:)


[03:30:29 PM] Saya Hamba:


[05:21:24 PM] msa: boring la....sunyi sedih takde mood takde semangat


[06:28:25 PM] sh4m: lor.. nape msa?


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 235
Janganlah kita persia-siakan air mata kita jatuh pada tempat yang tidak sepatutnya. Jadilah tangisan kita sebagai tangisan yang menjadi ibadah pada pandangan Allah... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Jangan jadi seperti titisan embun yang berada di hujung daun yang hanya menanti waktu untuk jatuh berkecai dan pada ketika itu sudah tiada harapan untuk memohon keampunan... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 235
Last 5 Shouts:

 

ajim1002

Yesterday at 04:10:50 AM
Alhamdulillah
 

maliki

26 March, 2015, 10:42:32 PM

Saidatina Aisyah RA pernah berpesan,
“Sebaik-baik wanita adalah yang tidak
memandang dan dipandang”...
 

seekerslight

25 March, 2015, 10:40:36 AM
Alhamdulillah
 

qousu qozahin

24 March, 2015, 07:51:12 PM
another day to be grateful. Alhamdulillah
 

qousu qozahin

24 March, 2015, 07:51:10 PM
another day to be grateful. Alhamdulillah

Show 50 latest