* * * *
Halaqian
Ahli: 71738
Terkini: azman.proline
Statistik
Kiriman: 274430
Topik: 14679

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 6
Tetamu: 270
Jumlah: 276
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Apakah warna warna di belakang ubat gigi [sh4m] ulas : Boleh update thread ni.. tak sahih.. boleh refer link balqis13 tu..


Sebenarnya, ...

[12:03:05 PM] nazri0070: mohd asri zainul....


[12:07:44 PM] nazri0070: senyum*


[12:10:32 PM] nazri0070: sunyi ya sekarang ni kat halaqah


[12:10:43 PM] nazri0070: tak rancak macam dulu2


[12:10:57 PM] nazri0070: org sibuk wasap


[12:11:06 PM] nazri0070: senyum*


[12:11:12 PM] elsanxs: wasap pun berasap dah


[12:11:27 PM] nazri0070: hihi


[12:46:45 PM] mat commanDO: kalian tidakkah tahu bahawa meminta doa di kuburan itu syirik


[01:03:53 PM] nazri0070: tawasul tu


[01:04:01 PM] nazri0070: ada kategorinya


[01:04:19 PM] nazri0070: tawasul dgn amalan sendiri ok


[01:04:37 PM] nazri0070: tawasul atas nama org soleh?


[01:05:01 PM] nazri0070: minta dgn makhluk tu yg problem


[01:05:14 PM] nazri0070: terutama org yg dah mati


[02:12:23 PM] gerila tamil: assalamualaikum


[02:12:27 PM] gerila tamil: hi mat commando


[02:13:00 PM] gerila tamil: ada rakan askar kat sini juga yerr


[02:33:32 PM] maliki: pengalaan barusuanasa baru. duk departmnrt yang ada 100 orang dan terbuka. 


[02:33:38 PM] maliki: cam tak best je


[02:34:49 PM] elsanxs: maliki lapo lagi ke


[02:39:25 PM] afiQoh: pak mat mana


[02:39:27 PM] maliki: tak. dah makan spegti. sedap rupanya spageti ni


[02:40:01 PM] maliki: pak mat xdok. pak maliki ade la


[02:46:44 PM] afiQoh: nanti try macaroni keju..buat sendiri ja..senang


[02:55:26 PM] maliki: kejutu


[03:12:20 PM] mat commanDO: pak mat kerja, ubah opis jadi cafe kopi


[03:14:26 PM] maliki: macam sedap pulak tengok gambar makaorni keju


[03:18:02 PM] lislam: ooo


[03:18:34 PM] lislam: aihh...still cant trace my tracking number


[03:21:32 PM] afiQoh: pak mat, tau dak isu semasa tentang gender, dari aspek ekonomi.politik.transgender.isu bias lelaki wanita.


[03:23:12 PM] afiQoh: tak pe la.pak mat sibuk.


[03:23:35 PM] afiQoh: panjang soalan nak tanya


[03:23:53 PM] afiQoh: kalau ada sesiapa tahu boleh la.taip sini.:senyum:


[03:26:14 PM] maliki: tracking no ape lislm


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 228
Barangsiapa yang berpuasa Ramadhan bukan kerana Allah tetapi disebabkan oleh rasa malu kepada rakan-rakan, atau ter'paksa' menuruti suasana atau hanya ingin menunjuk-menunjuk dan ... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Dalam   menjalankan hukum sesama manusia hendaklah menghukum dengan adil, berlandaskan wahyu yg diturunkan Allah swt melalui Al-Quran. Apabila orang fasik  ... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 228
Last 5 Shouts:

 

Halizah

18 May, 2015, 10:33:15 AM
Alhamdulillah
 

farahatieq

05 May, 2015, 06:59:21 PM
SUBHANALLAH
 

asri85

04 May, 2015, 10:32:41 AM
kejarlah cinta Allah InsyaALLAH cinta manusia akan mengiringimu.. tapi jika kita kejar cinta manusia semata,kemurkaan Allah yang akan menghampirimu...
 

ismahani

04 May, 2015, 08:06:05 AM
Assalamualaikum SELAMAT HARI IBU DAN GURU
 

muridin

20 April, 2015, 12:58:50 PM
Selamat melewati bulan-bulan Barokah
yakni bemula muqadimah Rejab , Syaaban dan Ramadhon ..
Mudah2an Allahu Taala mempermudahkan kalian semua untuk melakukan amal ketaatan kepadaNya ...
Amin Allahumma Amin ya Lathif ..

Show 50 latest