* * * *
Halaqian
Ahli: 71385
Terkini: MrsAzur
Statistik
Kiriman: 273457
Topik: 14577

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 4
Tetamu: 328
Jumlah: 332
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Menangislah Semahu Mu [ainarohani] ulas : Beruntungnya orang yang mudah mengalirkan air mata..bertuahnya orang yang mempunyai hati yang sen...

[10:08:00 AM] Mei: rasa mengantuk


[10:16:24 AM] elsanxs: Terkini: Re: Rasa dianiaya dan ditipu.


[10:16:52 AM] elsanxs: rasa lapaq


[10:33:07 AM] maliki: kak mei dan elsan cuti sama2 ke semalam


[10:34:13 AM] Mei: kerja


[10:34:35 AM] airsea_reach: Terkini: Re: Rasa dianiaya dan ditipu.


[10:35:48 AM] airsea_reach: hi elsa, hi kak mei....


[10:36:25 AM] Mei: hi reach


[10:37:27 AM] elsanxs: hye ac


[10:37:42 AM] elsanxs: kak mei..kite baru bukak buku.. jenuh sehari suntuk semalam


[10:38:50 AM] Mei: ooo


[10:39:04 AM] Mei: memang le..lama menunggu


[10:41:14 AM] elsanxs: memula p sg buloh. penat 3 jam tunggu dia suh p kelana jaya plak.hades


[10:41:39 AM] maliki: semalam saya g sg buloh juga, tak nampak elsan pun


[10:41:49 AM] elsanxs: tah..tak nampak maliki pun


[10:42:01 AM] elsanxs: kalo nampak nak suh banje satay


[10:42:41 AM] maliki: kak elsan nak bersalin kat hospital sg buloh ke


[10:43:04 AM] elsanxs: pulak dah. lambat lagi nak cite besalin nye


[10:43:20 AM] elsanxs: =;8)


[10:45:21 AM] maliki: sg buloh kat mana tempat best ye


[10:46:12 AM] elsanxs: de chiengmai thai restoran


[10:46:14 AM] elsanxs: sodap


[10:46:30 AM] maliki: tak habis2 dengan makanan


[10:47:45 AM] maliki: oo area kg melayu ke, baru ni saya makan ayam penyet mar


[10:48:23 AM] maliki: kat hhujung sikit ade kedai air kelapa yang letak dalam baldi besi kecik


[10:50:08 AM] maliki: Terkini: Re: Jom Main... Orang Bawah Ana Ini..


[10:52:11 AM] elsanxs: dia yang dok tanya makan ape sedap


[10:52:22 AM] elsanxs: kak mei. kalo dah 3 bulan bole minum air kelapa tak


[11:01:55 AM] maliki: kak elsan ade tips2 komputer tak


[11:02:02 AM] maliki: coding ke


[11:03:04 AM] elsanxs: dah lupa maliki


[11:03:17 AM] maliki: bagi pendapat sikit saya nak ajar ape nanti pasal masalah it


[11:04:36 AM] elsanxs: try bagi satu tajuk. contoh networking


[11:04:45 AM] elsanxs: pastu listkan masalah apa yang selalu timbul


[11:08:07 AM] maliki: contoh nota yang kak elsan g mana2 kursus atau bengkel takde ke


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 235
Janganlah kita persia-siakan air mata kita jatuh pada tempat yang tidak sepatutnya. Jadilah tangisan kita sebagai tangisan yang menjadi ibadah pada pandangan Allah... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Jangan jadi seperti titisan embun yang berada di hujung daun yang hanya menanti waktu untuk jatuh berkecai dan pada ketika itu sudah tiada harapan untuk memohon keampunan... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 235
Last 5 Shouts:

 

Amirah Eddie Ong

01 March, 2015, 11:20:52 AM
Words, it can promise everything, only action can convince something. TRUE Muslims, keep their words to an action. #selfreminder
 

n_syida

24 February, 2015, 01:03:14 PM
waalaikumsalam
 

n_syida

24 February, 2015, 01:03:12 PM
waalaikumsalam
 

arshadabbas1989

22 February, 2015, 11:41:42 PM
Assalamualaikum
 

nicelycomey

22 February, 2015, 08:08:13 PM
assalamualaikum

Show 50 latest