* * * *
Halaqian
Ahli: 71741
Terkini: aifa81
Statistik
Kiriman: 274434
Topik: 14679

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 1
Tetamu: 225
Jumlah: 226
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Apakah warna warna di belakang ubat gigi [sh4m] ulas : Boleh update thread ni.. tak sahih.. boleh refer link balqis13 tu..


Sebenarnya, ...

[10:19:38 AM] seekerslight: apa lagi risiklah.. :senyum:


[10:21:30 AM] aifa81: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 08


[10:23:56 AM] elsanxs: siap hafal no plat tu dengan sticker tu


[10:27:12 AM] seekerslight: senyum*


[10:28:37 AM] maliki: lol. angak depan je saya ingat. stiker memang senang je. samada p atau l


[10:28:55 AM] maliki: kalu no plat B tu brunei ke


[10:29:53 AM] seekerslight: b selangor


[10:32:54 AM] maliki: oo orang selagor la kot


[10:33:11 AM] maliki: ambik ko la seek


[10:33:19 AM] seekerslight: lol..


[10:34:23 AM] seekerslight: senyum*


[10:37:56 AM] seekerslight: nak cari orang terengganu ka maliki?


[10:38:36 AM] elsanxs: tu dia..nak pilih kg sama rupanya


[10:41:09 AM] elsanxs: mmm


[10:41:22 AM] seekerslight: mungkin..


[10:57:15 AM] seekerslight: :senyum:


[11:03:18 AM] seekerslight: halaqahforum1


[11:09:42 AM] maliki: takdela


[11:12:26 AM] seekerslight: ooo..


[11:36:39 AM] seekerslight: senyum*


[11:40:10 AM] maliki: kan


[11:43:18 AM] seekerslight: kan?


[11:50:34 AM] maliki: adui beli jubah baru ni lupa nak beli tudung labuh sekali. tak terpikir pulak


[11:51:35 AM] maliki: baik beli tudung labuh je 2,3 pasang


[11:52:36 AM] seekerslight: ooo..


[11:53:38 AM] maliki: lepas ni kene beli tudung labuh la untuk mak. takyah pakai tudung biasa lagi.


[11:55:02 AM] maliki: masalhnya tak pandai lA beli


[11:55:38 AM] seekerslight: saya pun tak pandai... :senyum:


[11:56:12 AM] izzah_azzahra: Assalamualaikum 


[11:56:22 AM] seekerslight: jslm


[11:56:39 AM] maliki: seek.pusat beli belah dan riadah ktnr best


[11:57:21 AM] seekerslight: tak tahulah maliki... bukan kaki shopping.. senyum*


[12:01:18 PM] maliki: tempat riadH? mandi manda ke


[12:01:56 PM] seekerslight: sungai atau taman tema?


[12:07:04 PM] seekerslight: ok out.. slm


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 228
Barangsiapa yang berpuasa Ramadhan bukan kerana Allah tetapi disebabkan oleh rasa malu kepada rakan-rakan, atau ter'paksa' menuruti suasana atau hanya ingin menunjuk-menunjuk dan ... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Dalam   menjalankan hukum sesama manusia hendaklah menghukum dengan adil, berlandaskan wahyu yg diturunkan Allah swt melalui Al-Quran. Apabila orang fasik  ... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 228
Last 5 Shouts:

 

Halizah

18 May, 2015, 10:33:15 AM
Alhamdulillah
 

farahatieq

05 May, 2015, 06:59:21 PM
SUBHANALLAH
 

asri85

04 May, 2015, 10:32:41 AM
kejarlah cinta Allah InsyaALLAH cinta manusia akan mengiringimu.. tapi jika kita kejar cinta manusia semata,kemurkaan Allah yang akan menghampirimu...
 

ismahani

04 May, 2015, 08:06:05 AM
Assalamualaikum SELAMAT HARI IBU DAN GURU
 

muridin

20 April, 2015, 12:58:50 PM
Selamat melewati bulan-bulan Barokah
yakni bemula muqadimah Rejab , Syaaban dan Ramadhon ..
Mudah2an Allahu Taala mempermudahkan kalian semua untuk melakukan amal ketaatan kepadaNya ...
Amin Allahumma Amin ya Lathif ..

Show 50 latest