* * * *
Halaqian
Ahli: 73024
Terkini: Daniah Umairah
Statistik
Kiriman: 277270
Topik: 15034

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 3
Tetamu: 236
Jumlah: 239
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
    CIMB 8601747915
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
33 tahun belajar...8 jer dapat [zillyitem90] ulas : subhanallah............byk yg sering dilupakan dek lalai kerana dugaan dunia.........

[04:31:27 PM] Mei: kak els..masak westeng teror


[04:31:43 PM] elsanxs: teror sangat.. 


[04:31:49 PM] elsanxs: teror makan ada la


[04:32:53 PM] hurul aini: saya pun teror gak makan..:senyum:


[04:32:58 PM] hurul aini: ok la nak balik...


[04:33:14 PM] elsanxs: mane aci cek pah balik awai


[04:33:31 PM] hurul aini: datang awal..balik pun kene awal la..:ketawa:


[04:34:09 PM] hurul aini: balik dlu...Assalamualaikum


[04:34:17 PM] elsanxs: jslm


[04:34:18 PM] Mei: best nay boleh balik dah


[04:34:22 PM] Mei: jslm


[04:34:30 PM] Mei: mei dan typo error nya


[04:34:40 PM] Mei: away gak la


[08:41:24 PM] hasin: slm


[08:41:40 PM] maliki: waalaikumussalam


[08:42:50 PM] hasin: selamat hari raya, maliki.. belum raya lagi dengan awak


[08:43:14 PM] hasin: dah lama saya tak online


[08:55:40 PM] maliki: selmat aidilfitiri ustaz..g mane ust lame ni


[08:56:01 PM] maliki: hari sabtu ni ade jamuan raya tak kat terengganu


[10:00:21 PM] I am the warrior: Kak zilly!!! Rinduuuueeee


[10:00:59 PM] I am the warrior: Maliki ni...jamuan je yek


[10:12:02 PM] zillyitem90: Ain.....!!!


[10:45:17 PM] maliki: kawan2 zilly ramai dah kawen?


[12:40:40 AM] Saya Hamba:


[12:40:42 AM] mashatul: Oo


[09:42:44 AM] anissophea: Terkini: Re: Jawatan Kosong Guru Al-Quran (Rm2800) Seluruh Malaysia & Singapura


[09:45:01 AM] hada_islamic: Terkini: Re: Program Himpunan Halaqian Halaqah ke 9 - Kuala Terengganu


[11:06:22 AM] Suhanizazohari: Yang duduk selangor tak dapat la pergi. :senyum:


[11:32:32 AM] Mat Nuget: ok


[02:50:01 PM] I am the warrior: [10:45:17 PM]maliki:kawan zip


[02:50:25 PM] I am the warrior: kawan2 zilly ramai dah kawen?


[02:51:58 PM] I am the warrior: Soalan apakah itu? Jeng jeng jeng..Ala,maliki ni,malu bertanya terlepas peluang tau...Buat berkias pulak ayat ngan kak zilly..Malikizzilly..heeehehe


[03:15:24 PM] maliki: mende mek oiii


[03:41:19 PM] maliki: :'9


[03:41:29 PM] maliki: :'(


Pages: [1]

Puasa Enam dan Puasa Qada'

 :) 
Assalamualaikum semua ,
saya ada sedikit keraguan tentang boleh ke puasa enam disekalikan dengan puasa Qada' ? boleh ke kita buat puasa enam bersama puasa Qada ertinya disekalikan kedua2 puasa ini dalam 1 puasa ? Ada sesetengah pihak mengatakan boleh , dan ada yang kata sebaliknya..jadi harap anda semu

MUZIK: HUKUM DAN KEDUDUKANNYA

Quote
Muzik pada umumnya merupakan alat-alat tertentu yang timbul daripadanya alunan bunyi dan irama sama ada ia berbentuk yang dipukul atau dipalu seperti gendang, rebana dan lain-lain atau yang ditiup seperti seruling, serunai, trompet dan lain-lain atau yang dipetik seperti gambus, gitar, biola dan seumpamanya.
Last 5 Shouts:

 

anak umi

26 July, 2016, 11:15:36 PM
Assalamualaikum :)
ana sedang mencari usrah akhwat di area johor bahru . tolong ana    buntu dah tanya ramai orang , google bagai .

sesiapa boleh tolong ana whatsapp 010 6624924

Terima Kasih Syukran
 

sabrie yakuub

17 July, 2016, 12:33:10 PM
assalamualaikum
 

fauzey

05 July, 2016, 02:27:50 PM
Berminat tak nak join group dakwah Al Quran dan As Sunnah? jika berminat, msg sy di 0134070693..tq
 

fauzey

05 July, 2016, 02:26:52 PM
Assalamualaikum tuan2 puan2..sy ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri..maaf zahir dan batin..
 

Mat Nuget

04 July, 2016, 04:06:09 PM
Seronoknya kerana kembali kepada Fitrah, umpama fitrah bayi yang suci..


Persoalannya, dengan sikap kita dalam 10 terakhir ini, benar2 layak kah kita untuk menyambut raya "Eidul Fitr?

munasaboh

Show 50 latest