* * * *
Halaqian
Ahli: 73105
Terkini: bunga syurga
Statistik
Kiriman: 277441
Topik: 15065

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 6
Tetamu: 213
Jumlah: 219
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
    CIMB 8601747915
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
33 tahun belajar...8 jer dapat [zillyitem90] ulas : subhanallah............byk yg sering dilupakan dek lalai kerana dugaan dunia.........

[12:23:10 PM] I am the warrior: Tahniah akak!!! Waaa,perempuan....


[12:23:48 PM] I am the warrior: Dulu saya kenal akak,akak tak kahwin lagi...sekarang,akak dah jadi ibu...kejap nya masa berlalu..


[12:25:46 PM] I am the warrior: Dah setahun 18 hari dah saya kat halaqah... senyum*


[01:12:24 PM] lislam: Dah beri nama pun..


[01:12:33 PM] lislam: Hahaa wokyoh...time kasih


[01:12:49 PM] lislam: Masa memang cepat berlalu


[04:08:32 PM] ingin menjadi DR: macam mana post soalan untuk forum ni , pening la


[04:16:34 PM] ingin menjadi DR: Terkini [Topik Baru]: Kaunseling: Ingin Menjadi DR


[06:51:38 PM] azraf: Terkini: Re: Mimpi Berkahwin


[06:57:01 PM] selongkarilmu: boleh ke melakukan senaman dan menjaga pemakanan untuk menambah ketinggian badan?


[06:57:37 PM] selongkarilmu: sy takut perbuatan sy haram


[08:15:08 PM] Gautham: boleh aja, jatuh dalam iktiar kamu


[08:15:29 PM] Gautham: makan lah yg halal lagi baik


[08:56:14 PM] anak umi: I'm happy for Mashatul . Congratulation ^_^


[08:56:46 PM] anak umi: semoga semuanya berjalan lancar & selamat berpantang


[09:58:56 PM] selongkarilmu: trima kasih Gautham krna mmberi penjelasan kpd sy...:)


[10:41:29 PM] Nursyarifah Syed Putera: Terkini: Re: Mimpi Berkahwin


[10:42:27 PM] Nursyarifah Syed Putera: Salam kunjungan warga halaqian


[11:33:06 PM] Gautham: ahlan wa sahlan


[08:04:23 AM] maliki: Terkini: Re: Mimpi Berkahwin


[08:26:21 AM] Gautham: mimpi dari manusia, jika bukan HIDAYAH yang dapat mengubah hidup menjadi lebih baik, hanyalah Gangguan syitan dan mainan tidur


[08:27:32 AM] Gautham: syaitan itu menipudaya manusia, bagaikan kasta bawahan yang percaya dewa dewi, sami mereka masuk neraka, dan sebagainya, itulah


[08:27:51 AM] Gautham: ada reinkarnasi


[09:16:20 AM] Fiber: Terkini: Re: LOCKED IN CLUTCH


[10:33:10 AM] Mei: Terkini: Re: Mimpi Berkahwin


[10:47:10 AM] anak umi: mcm mana nak mandi ~ air tak ada T_T


[10:47:35 AM] anak umi: mandi guna pasir


[10:48:52 AM] anak umi: nk reply coment tak ada mood , sbb badan busuk , tak mandi T_T


[11:07:52 AM] Gautham: kat mana tu takdo air


[11:08:26 AM] Gautham: mai duk sini, takdo air, mandi kolam


[12:51:49 PM] anak umi: Syukur ~ dah mandi . bandar jb .


[12:52:18 PM] anak umi: slalu tak ada air sbb ada construction


[12:52:30 PM] anak umi: pecah gali tanah


[02:48:21 PM] lislam: Thanks anak umi


[03:05:41 PM] Nursyarifah Syed Putera: Terkini: Re: Mimpi Berkahwin


Pages: [1]

MUZIK: HUKUM DAN KEDUDUKANNYA

Quote
Muzik pada umumnya merupakan alat-alat tertentu yang timbul daripadanya alunan bunyi dan irama sama ada ia berbentuk yang dipukul atau dipalu seperti gendang, rebana dan lain-lain atau yang ditiup seperti seruling, serunai, trompet dan lain-lain atau yang dipetik seperti gambus, gitar, biola dan seumpamanya.

Bala Allah - Antara persoalan dan punca berlaku

Sabtu 1 Disember 2007 | 21 Dzulka'edah 1428 Hijrah
Bala Allah - Antara persoalan dan punca berlaku
Ustaz Zainudin Hashim
Thu | Nov 22, 07 | 3:00:45 pm MYT

Kenapa Allah SWT menurunkan bala ke atas hamba-Nya? Mengapa ia tidak ditimpakan ke atas generasi akan datang? Adakah bala yang ditimpakan itu mem
Last 5 Shouts:

 

I am the warrior

21 August, 2016, 04:18:57 PM
If you don't thank Allah every smile you've got,then you have no right to complain every tear you had.... Ho hoh,smile bro! Give salam and smile! You will be happy on that day,because you be the best muslim among your friends... ^__^
 

fauzey

01 August, 2016, 03:26:41 PM
Berminat tak nak join group dakwah Al Quran dan As Sunnah? jika berminat, msg sy di 0134070693..tq
 

anak umi

29 July, 2016, 09:48:17 PM
:)
ana sedang mencari usrah akhwat .

dear akhwat , atau anda mengenali mana2 akhwat ,

mohon whatsapp ana
010 6624924
 

anak umi

26 July, 2016, 11:15:36 PM
Assalamualaikum :)
ana sedang mencari usrah akhwat di area johor bahru . tolong ana    buntu dah tanya ramai orang , google bagai .

sesiapa boleh tolong ana whatsapp 010 6624924

Terima Kasih Syukran
 

sabrie yakuub

17 July, 2016, 12:33:10 PM
assalamualaikum

Show 50 latest