* * * *
Halaqian
Ahli: 71531
Terkini: Eiykinnur93
Statistik
Kiriman: 273826
Topik: 14625

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 3
Tetamu: 328
Jumlah: 331
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Apakah warna warna di belakang ubat gigi [sh4m] ulas : Boleh update thread ni.. tak sahih.. boleh refer link balqis13 tu..


Sebenarnya, ...

[03:15:01 PM] miszniena: gaji bersih


[03:16:27 PM] maliki: ok tak sampai 25k


[03:18:51 PM] miszniena: erm...


[03:19:34 PM] sh4m: resit buku pergi mane ntah.. leh claim dlm e-filing..


[03:19:49 PM] sh4m: esok la buat.. e-pening dah ni..


[03:21:26 PM] miszniena: hahaa


[03:22:07 PM] miszniena: lain kali simpan satu tempat


[03:33:30 PM] elsanxs: halaqahforum4


[03:36:17 PM] miszniena: senyum*


[03:41:15 PM] elsanxs: kak nienaaaaaa


[03:41:22 PM] elsanxs: bile nak makan sec recipe ni. rindu nii


[03:42:51 PM] maliki: best sangat ke secret resepi


[03:44:46 PM] sh4m: makan ape kat SR ni..?


[03:46:25 PM] maliki: duk KL baru kenal SR. makan kek


[03:52:57 PM] sh4m: try la steak or lamb chop..


[03:54:28 PM] elsanxs: ikan dory sedap


[03:54:35 PM] elsanxs: kan daiso


[03:58:19 PM] maliki: web dia takde list harga pun


[04:00:32 PM] maliki: kalu sapgetti bolognese berape ringgit?


[04:03:41 PM] elsanxs: spageti tu kat umah pun bleh masak maliki


[04:15:00 PM] sh4m: hihii.. masak sendiri tak sama ngan beli..


[04:25:09 PM] elsanxs: -bunga-


[04:30:02 PM] Cahayaqasih: Terkini: Re: Suami biseksual/gay...macam mana nak menghadapinya selain bercerai?


[04:35:33 PM] Cahayaqasih: Terkini: Re: Suami biseksual/gay...macam mana nak menghadapinya selain bercerai?


[05:04:48 PM] pawie: Terkini: Re: Suami biseksual/gay...macam mana nak menghadapinya selain bercerai?


[05:13:41 PM] pawie: Terkini: Re: INGIN MENGUBAH SIKAP YANG TIDAK BAIK KEPADA YANG BAIK...


[05:18:47 PM] pawie: Terkini: Re: Hadis Cukai


[06:22:55 PM] sh4m: Terkini [Topik Baru]: Luahan Hati: Kepada Isteri ku


[06:36:29 PM] afiQoh: kalau nak kena g bayar cukai pdapatan boleh hantr wakil tak?


[06:41:09 PM] sh4m: tak sure plak.. bleh try call..


[06:54:11 PM] sh4m: Terkini: Re: Minta pandangan mengenai masalah rumahtangga saya


[07:54:43 PM] abuzulfiqar: Terkini: Re: Tazkirah Facebook


[07:55:21 PM] abuzulfiqar: Terkini: Re: Tazkirah Facebook


[07:58:39 PM] diego012: Terkini: Re: Minta pandangan mengenai masalah rumahtangga saya


[08:49:22 PM] hasin: slm


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 233
Kedua orang itu berjalan beriringan dan akhirnya sampailah mereka ke tepi telaga yang tenang itu lalu kembali menaburkan segenggam garam ke dalam telaga itu. http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Tiba-tiba ia terpandang suatu cahaya yang terang benderang muncul dari sebuah kubur, dan terus menjulang ke langit. Dia merasa sedikit ketakutan dan berdebar-debar ... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 233
Last 5 Shouts:

 

ajim1002

27 March, 2015, 04:10:50 AM
Alhamdulillah
 

maliki

26 March, 2015, 10:42:32 PM

Saidatina Aisyah RA pernah berpesan,
“Sebaik-baik wanita adalah yang tidak
memandang dan dipandang”...
 

seekerslight

25 March, 2015, 10:40:36 AM
Alhamdulillah
 

qousu qozahin

24 March, 2015, 07:51:12 PM
another day to be grateful. Alhamdulillah
 

qousu qozahin

24 March, 2015, 07:51:10 PM
another day to be grateful. Alhamdulillah

Show 50 latest