* * *
Halaqian
Ahli: 70864
Terkini: perindu syahid abadi
Statistik
Kiriman: 271268
Topik: 14302

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 2
Tetamu: 272
Jumlah: 274
Islam Melarang Cinta Berpanjangan ? [khalifah tariq] ulas : Jadi, bagaimanakah keadaan sepatutnya bagi remaja yang sedang bercinta? Adakah dia perlu memutusk...
9 Sebab Hati Tidak Bahagia [muhdsyazwan] ulas : patutlah ana x tenteram.banyak masalah hati rupanya.astagfirullahalazim
Islam Melarang Cinta Berpanjangan ? [narin] ulas : bercinta lama-lama hanya mengundang padah shj. bercinta tanpa matlamat.. tiada guna..

[12:57:13 PM] Mei: halaqahforum4


[01:00:35 PM] Nur Jasmin: terima kasih atas nasihat...saya hargai nasihat semua...saya tak berkecil hati pom.saya cuma nak kurangkan dosa saya dengan tidak singgah disini dah.


[01:00:58 PM] Nur Jasmin: itu jea...


[01:03:07 PM] pengguna forum: jasmin, saya bukan marah awak. cuma dah terlebih luah tadi tu. kesian kat awak balik. hal rumah tangga awak skarang ramai dah tau. tu dah aib juga tu. kalau nak mintak tips kasih sayang or tips kebahagian rumah tangga tu ok jer tanya direct tapi bila 


[01:03:37 PM] ainarohani: Terkini: Re: I Want To Touch A Dog- apa pendapat anda?


[01:03:57 PM] pengguna forum: cerita detail masalah yang berlaku bahaya tu. elok di buat privasi dengan cara PM ke ummi atau ustaz yang lebih arif. bila open tu ramai mata2 membaca dan tak pasal2 memberi komen tak sepatutnya.. tak pasal2 orang tau hal suami awak.


[01:04:50 PM] pengguna forum: saya pon mengingatkan diri sendiri jugak ni.. takut jugak satu hari saya terbabas mana la tau jugak.. jgn lah merajuk jasmin. nanti awak takda kat shoutbox ni terasa kekurangan pulak 


[01:05:02 PM] pengguna forum: saya mintak maaf sbb sound straight tadi


[01:06:30 PM] pengguna forum: pegang molek2 rahsia rumah tangga.. amanah tu... insya Allah isteri boleh masuk syurga tanpa suami... ada syaratnya... 


[01:21:08 PM] Nur Jasmin: ok elsanxs...kalau ada apa2 catatan yang tertinggal, bagitahu saya k.saya minta diri dulu...assalamualaikum...^_^


[01:21:56 PM] Nur Jasmin: maaf sekali lagi


[01:32:02 PM] elsanxs: Terkini: Re: I Want To Touch A Dog- apa pendapat anda?


[01:37:40 PM] elsanxs: husband seorang ustaz izinkan isterinya ke event tu.. haish..


[02:40:04 PM] SeliparBuruk: ade program baru lepas ni geng2 tu nak buat.


[02:41:19 PM] SeliparBuruk: Nama Program: Jom jentik telur Khinzir


[02:41:56 PM] asri85: hmmmm


[02:42:00 PM] SeliparBuruk: Objektif: memberi kesedaran bhw sbg haiwan babi itu tidak haram,cuma ia najis disentuh & haram dimakan.


[02:42:04 PM] asri85: assalaumualaikum semua


[02:42:25 PM] SeliparBuruk: -supaya org islam tidak fobia dgn babi


[02:42:58 PM] SeliparBuruk: -menghayati bahawa sesungguhnya amat senak rasanya jika telur seseorg itu dijentik


[02:43:25 PM] SeliparBuruk: mengajar cara2 sentuh dan selepas tersentuh babi.


[02:43:49 PM] SeliparBuruk: -menghimpunkan pelbagai lapisan masyarakat dlm suasana masyarakat majmuk 


[02:44:18 PM] SeliparBuruk: tempat: seelok2nya tempat awam di kejiranan..


[02:44:59 PM] SeliparBuruk: Nota: sesiapa yg ingin menyertai,sila sediakan beberapa ekor babi jantan,babi betina takyah,sbb takde telur.


[02:45:21 PM] SeliparBuruk: alayka salam ya asri.


[02:47:55 PM] Mei: pi la tulis kat thread


[02:47:59 PM] SeliparBuruk: Bila para habaib buat program Selawat,selawat perdana,hidupkan selawat,martabatkan maulid, depa jugalah yg dok sibuk haramkan,dok syirikkan,dok bidaahkan,dok sesatkan,dok kafirkan...yg depa dok buat program sentuh anjing bagai,boleh la pulok...aiseyyy


[02:48:00 PM] Mei: bernas gak idea tu


[02:48:17 PM] SeliparBuruk: Astaghfirullah.....


[02:49:57 PM] SeliparBuruk: k bai. maafzahirbatin.Allahummasolli'ala sayyidinaMuhammad.


[02:50:34 PM] Riot_heroes: mmm ...


[02:50:44 PM] Riot_heroes: bai Bro ... baik2 menjentik ....


[02:52:51 PM] elsanxs: :ketawa: mende mr slipers ni


[03:15:49 PM] maliki: SB ,Riot,Asri,pf buat ape sekarang?ade kat tempat keje ke


[04:52:45 PM] khaulah al-adawiyah: Terkini: Re: Mutiara Kata Hari Ini...


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 337

Kulit Dan Neraka

ibnu_zukefeli~menuis:Saudaraku, cuba kita bayangkan bagaimana keadaan kita jika Allah SWT mematikan semua nociceptor pada tubuh kita.  http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png

9 Sebab Hati Tidak Bahagia

busyraa~menulis:Ego-Ibu segala mazmummah jadi ia membuatkan seseorang paling tidak tenang. Orang yang memiliki sifat ini pantang tercabar dari sudut zahir mahupun batin. http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 337
Last 10 Shouts:

 

khalifah tariq

18 October, 2014, 06:59:08 PM
Carilah.. Sesungguhnya Allah berada dimana2 sahaja..
 

Hawa21

12 October, 2014, 04:19:23 PM
Sabar2... kat rumah Allah pun berani ae.. lupa pada Maha Melihat di atas kot..
 

maliki

12 October, 2014, 02:09:31 PM
Dalam HP note3 tu banyak data2 penting,takut tersimpan no akaun bank je.gamba2 lagi.
tawakal jelah.
Baru hilang HP dah sedih macam ni
:'(
 

hairilnua

11 October, 2014, 12:37:19 PM
aku nk bantu,, tp aku soh bini aku bantu nak? if nak, pm ler,, nnt aku tanye org umah aku..ok x erynda...
 

hairilnua

11 October, 2014, 12:32:27 PM
sbb ko sengal, tu sbb org kate ko pelik..manja sgt plak..hahahaaa
 

Hawa21

11 October, 2014, 10:07:03 AM
Assalammualaikum...mencari zauj untk diri sndri...
 

erynda shah

07 October, 2014, 03:42:59 PM
saya perlukan seseorang untuk membimbiimg saya ke landasan yang betul bantu saya mendalami agama islam
 

erynda shah

07 October, 2014, 03:42:53 PM
saya perlukan seseorang untuk membimbiimg saya ke landasan yang betul bantu saya mendalami agama islam
 

erynda shah

07 October, 2014, 03:42:53 PM
saya perlukan seseorang untuk membimbiimg saya ke landasan yang betul bantu saya mendalami agama islam
 

erynda shah

07 October, 2014, 03:42:48 PM
saya perlukan seseorang untuk membimbiimg saya ke landasan yang betul bantu saya mendalami agama islam

Show 50 latest