* * * *
Halaqian
Ahli: 71744
Terkini: Nuraini Mardhiah
Statistik
Kiriman: 274436
Topik: 14679

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 1
Tetamu: 137
Jumlah: 138
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Apakah warna warna di belakang ubat gigi [sh4m] ulas : Boleh update thread ni.. tak sahih.. boleh refer link balqis13 tu..


Sebenarnya, ...

[04:35:12 PM] miszniena: tadi zieta ade ye


[04:35:25 PM] elsanxs: ada. pastu dia lari


[04:36:01 PM] miszniena: hahaa


[04:36:03 PM] miszniena: sihat ke dia


[04:36:14 PM] miszniena: ni yang lain pun da senyap


[04:36:23 PM] miszniena: time orang rancak tak nak masuk


[04:36:25 PM] miszniena: hahahaa


[04:36:41 PM] miszniena: eh dah asar ye


[04:36:43 PM] miszniena: k bye


[04:36:43 PM] miszniena: :senyum:


[04:36:45 PM] miszniena: salam elsanku


[04:36:47 PM] miszniena: rindu kamu


[04:36:49 PM] miszniena: -salam-


[04:37:46 PM] elsanxs: -jawabsalam-


[04:47:04 PM] gadis_89: kak els


[04:47:08 PM] gadis_89: heheh


[04:47:19 PM] gadis_89: dah setahun lebih kak


[04:47:34 PM] gadis_89: alhamdulillah mmbesar dengan baik


[04:49:09 PM] elsanxs: Alhamdulillah


[04:49:40 PM] gadis_89: kak els cmne?


[04:49:44 PM] gadis_89: ok ke?


[04:49:47 PM] gadis_89: sihat?


[04:52:24 PM] elsanxs: Alhamdulillah sihat


[04:52:41 PM] elsanxs: gadis dok mane skang


[04:55:05 PM] gadis_89: duk shah alam kak..


[04:55:56 PM] gadis_89: kak els,pm fb..fb lama dah deactive


[04:58:26 PM] elsanxs: dah


[05:25:25 PM] zul1881: salam


[05:38:09 PM] gadis_89: dah add kak


[05:38:14 PM] gadis_89: waalaikumsalam


[06:44:49 PM] tersepit: Terkini: Re: Menangani dan Mengurus Tekanan / Stress


[07:25:34 PM] tersepit: Terkini: Re: Menangani dan Mengurus Tekanan / Stress


[08:52:10 PM] hasin: slm


[11:12:37 PM] maliki: saya takleh nak jadi ape yangbsaya mau


[11:13:06 PM] maliki: pilihan ke ketetapan


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 228
Barangsiapa yang berpuasa Ramadhan bukan kerana Allah tetapi disebabkan oleh rasa malu kepada rakan-rakan, atau ter'paksa' menuruti suasana atau hanya ingin menunjuk-menunjuk dan ... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Dalam   menjalankan hukum sesama manusia hendaklah menghukum dengan adil, berlandaskan wahyu yg diturunkan Allah swt melalui Al-Quran. Apabila orang fasik  ... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 228
Last 5 Shouts:

 

Amirah Eddie Ong

Today at 01:56:09 PM
Smile at the world, smile at the world,
Smile at the world, it will smile with you

Tomorrow is unknown
Yesterday is already a memory
Live today and make smiling an attitude

-edhak, humoood al-khudher-
 

Halizah

18 May, 2015, 10:33:15 AM
Alhamdulillah
 

farahatieq

05 May, 2015, 06:59:21 PM
SUBHANALLAH
 

asri85

04 May, 2015, 10:32:41 AM
kejarlah cinta Allah InsyaALLAH cinta manusia akan mengiringimu.. tapi jika kita kejar cinta manusia semata,kemurkaan Allah yang akan menghampirimu...
 

ismahani

04 May, 2015, 08:06:05 AM
Assalamualaikum SELAMAT HARI IBU DAN GURU

Show 50 latest