* * * *
Halaqian
Ahli: 71528
Terkini: hahehihohu
Statistik
Kiriman: 273806
Topik: 14621

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 4
Tetamu: 311
Jumlah: 315
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Apakah warna warna di belakang ubat gigi [sh4m] ulas : Boleh update thread ni.. tak sahih.. boleh refer link balqis13 tu..


Sebenarnya, ...

[03:53:20 PM] SeliparBuruk: saye kalau pi pun akan lost


[03:54:52 PM] miszniena: hahaa


[03:57:49 PM] airsea_reach: he..he... 


[04:02:34 PM] miszniena: sunway punya kan elsanku


[04:04:41 PM] elsanxs: ye


[04:07:43 PM] SeliparBuruk: saye klu pi sunway, cerah mata...


[04:12:36 PM] miszniena: pasal ape cerah mata


[04:12:52 PM] airsea_reach: cerah mata brother SB..?? Awat jer...


[04:23:11 PM] abuzulfiqar: Terkini: Re: Tazkirah Facebook


[04:24:36 PM] abuzulfiqar: Terkini: Re: Tazkirah Facebook


[04:32:02 PM] abuzulfiqar: Terkini: Re: Mengenal Allah S.W.T lebih dalam


[04:35:07 PM] SeliparBuruk: sbb ramai 'menutup' aurat


[04:36:42 PM] SeliparBuruk: yg dok ada seharian dok pi keja balik keja pun dah 'cerah mata'...apatah lagi kat dlm tu..:senyum:


[04:40:01 PM] SeliparBuruk: Ustaz Abuzulfiqar mensyarahkan kitab Ihya Ulumuddin ke?


[04:49:28 PM] airsea_reach: oowwhh....begitu.....


[04:52:39 PM] maliki: ape yang begitu?


[05:10:47 PM] airsea_reach: taklah..brother SB td explain kenapa mata cerah...dia pun dah out dah...;-)


[05:13:09 PM] sh4m: hhmmmm...


[05:43:46 PM] miszniena: hhmmmmm....


[07:06:24 PM] mie10: Terkini: Re: Minta pandangan mengenai masalah rumahtangga saya


[08:59:12 PM] hasin: slm


[08:59:37 PM] zsuperxtreme: Terkini: Re: Mengenal Allah S.W.T lebih dalam


[09:01:38 PM] zsuperxtreme: Terkini: Re: Mengenal Allah S.W.T lebih dalam


[09:20:38 PM] maliki: waalaikumusalam


[09:21:13 PM] maliki: malam ni ramai tak orang kat supermaket dan stesen minyak?


[09:21:26 PM] hasin: mesti ramai la


[09:21:42 PM] hasin: esok harga dah naik


[09:22:31 PM] maliki: tengok senarai harga barang yang naik sebab gst tadi


[09:22:47 PM] maliki: dulu 2.00 .lepas gst 2.02


[09:22:54 PM] maliki: camne nak bayar tu?


[09:23:10 PM] maliki: last2 2.10


[09:24:58 PM] hasin: minyak naik berapa sen?


[09:25:51 PM] maliki: dengar 11 sen


[09:26:02 PM] maliki: hmm tak tahu la jadi naik ke tak


[10:12:08 PM] msa: Terkini: Re: Aku Seorang Introvert


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 233
Bersifat kaya iaitu tidak berasa perlu kepada makhluk, satu perasaan hati yang menjadikan sedar bahawa Allah sebenarnya yang kaya dan dia memerlukan kepada rahmat... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Kedua orang itu berjalan beriringan dan akhirnya sampailah mereka ke tepi telaga yang tenang itu lalu kembali menaburkan segenggam garam ke dalam telaga itu. http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 233
Last 5 Shouts:

 

ajim1002

27 March, 2015, 04:10:50 AM
Alhamdulillah
 

maliki

26 March, 2015, 10:42:32 PM

Saidatina Aisyah RA pernah berpesan,
“Sebaik-baik wanita adalah yang tidak
memandang dan dipandang”...
 

seekerslight

25 March, 2015, 10:40:36 AM
Alhamdulillah
 

qousu qozahin

24 March, 2015, 07:51:12 PM
another day to be grateful. Alhamdulillah
 

qousu qozahin

24 March, 2015, 07:51:10 PM
another day to be grateful. Alhamdulillah

Show 50 latest