* * * *
Halaqian
Ahli: 72943
Terkini: Wilrazin
Statistik
Kiriman: 277081
Topik: 15007

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 1
Tetamu: 107
Jumlah: 108
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
33 tahun belajar...8 jer dapat [zillyitem90] ulas : subhanallah............byk yg sering dilupakan dek lalai kerana dugaan dunia.........

[11:29:35 AM] elsanxs: tu la..tp keje banyok lagi.. adoii


[11:30:24 AM] hurul aini: :senyum:..kene siapkan keje jugak..kalau tak nanti raya kene kacau


[11:30:47 AM] hada_islamic: korang start cuti bile?


[11:31:28 AM] hurul aini: saya hari sabtu ni..:senyum:


[11:34:32 AM] elsanxs: sabtu gak


[11:36:27 AM] hada_islamic: untungla cuti awal. saya cuti sehari je


[11:39:08 AM] hurul aini: tak dapat cuti ke hada?


[11:43:44 AM] elsanxs: perhatian*


[01:55:38 PM] hada_islamic: takde cuti


[02:19:01 PM] hurul aini: :sedihnya:


[02:21:51 PM] elsanxs: nape sedih plak tu


[02:24:55 PM] hada_islamic: Jumaat tu je cuti


[02:25:06 PM] hada_islamic: isnin selasa keje lagi


[02:25:19 PM] hada_islamic: korang dah buat persiapan raya ke


[02:26:18 PM] hurul aini: sedih la kak els oi..cuti kejap je..:sedihnya:


[02:26:51 PM] hurul aini: takdak buat persiapan apa2 sangat pun hada...


[02:27:09 PM] hurul aini: kene siapkan poket penuh je..:ketawa:


[02:29:38 PM] elsanxs: persiapan baju raya je :ketawa:


[02:29:46 PM] elsanxs: bukan nak raye kl pun.. kuih raya pon takdak


[02:30:30 PM] hada_islamic: untungla boleh siapkan poket


[02:30:47 PM] hada_islamic: roadtax mati sehari sebelum raya


[02:30:55 PM] hada_islamic: ujian btol


[02:32:53 PM] elsanxs: hukhuk


[02:34:44 PM] hurul aini: aduh..sehari sebelum raya??


[02:39:11 PM] elsanxs: huu


[02:41:05 PM] hada_islamic: yer kak


[02:41:19 PM] hada_islamic: 5hb roadtax mati


[02:52:16 PM] Mat Nuget: roadtak takpe lagi, takut kita yang mati dulu sebelum raya :'(


[02:59:32 PM] Mat Nuget:


[03:40:09 PM] hada_islamic: Terkini: Re: Perasaan yg sukar digambarkan..


[04:11:29 PM] Hamba Maha Pemurah: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 08


[04:16:16 PM] Hamba Maha Pemurah: Terkini: Re: MUZIK: HUKUM DAN KEDUDUKANNYA


[04:32:34 PM] pawie: Terkini: Re: Perasaan yg sukar digambarkan..


[06:18:49 PM] Dee Dalia: Terkini: Re: Tiada lagi kasih...


[09:54:17 PM] Snaishahj: Terkini: Re: Salam Ta'arruf 08


Pages: [1]

Tarawih vs Fardhu

Quote
Pada bulan Ramadhan ini kita lihat banyak orang yang masih tersilap ataupun terkeliru dalam membuat pertimbangan. Sebahagiannya memang tidak tahu manakala sebahagian lagi buat-buat tidak ambil tahu sedangkan mereka memang sedia tahu. Solat fardhu berjemaah bagi lelaki ialah satu tuntutan, dengan tuntutan yang berat. 

MUZIK: HUKUM DAN KEDUDUKANNYA

Quote
Muzik pada umumnya merupakan alat-alat tertentu yang timbul daripadanya alunan bunyi dan irama sama ada ia berbentuk yang dipukul atau dipalu seperti gendang, rebana dan lain-lain atau yang ditiup seperti seruling, serunai, trompet dan lain-lain atau yang dipetik seperti gambus, gitar, biola dan seumpamanya.
Last 5 Shouts:

 

fauzey_fx

25 June, 2016, 02:05:07 AM
ada sapa2 minat nak join group dakwah alquran dan as sunnah di whatsapp tak.. msg sy di 0134070693
 

Ixora_skru

24 June, 2016, 07:47:50 PM
Apa yang kau lihat jelas terpampang di depan mata mu belum tentu milik mu....
 

zillyitem90

14 June, 2016, 09:35:42 AM
Malu itu baik pada seorang lelaki namun pada seorang wanita adalah lebih baik
 

zillyitem90

07 June, 2016, 12:12:48 PM
akan ada saatnya untuk seseorang yang telah lama menunggu dipersatukan dengan seseorang yang juga telah lama menunggunya
 

I am the warrior

07 June, 2016, 12:36:28 AM
"Kalau lelaki minta no phone kau,kau bagi aje kan...Tapi kalau aku,lelaki minta no phone untuk buat perkara yang nonsense..Aku bagi je,cuma aku tak bagi nombor...Aku bagi kaki atau pelempang,suruh dia kira..Kalau sanggup baru dapat..:ketawa:,terbaik."
Itu bukan terbaik,itu terbalik aku mendengarnya..=

Show 50 latest