* * *
Halaqian
Ahli: 70458
Terkini: Norayusof
Statistik
Kiriman: 273683
Topik: 14449

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 12
Tetamu: 236
Jumlah: 248

PUSAT TAHFIZ ASSYIFAA

BIMB13017010826020
MBANK563019228995

PUSAT TAHFIZ ASSYIFAA

CIMB8601747915
Rahsia Berbuka Dengan Kurma [sakinah umairah] ulas : kurma ini juga makanan sunnah nabi.
Rahsia Berbuka Dengan Kurma [al-baab] ulas : untuk tahu apa itu lambung - sialkan klik  [url=http://id.wikipedia.org/wiki/Lambung]http://...
Jiwa Baru Selepas Ramadhan [al-baab] ulas : cik zunita kena tahan amarah, apa pun berlaku depan dirimu, tahan lah marah mu, kuatlah dirimu ji...
Rahsia Berbuka Dengan Kurma [al-baab] ulas : lambung tu PERUT
makanan masuk dalam lambung - dalam perut

zikir

TABUNG SERVER SEHATI SEJIWA

Akaun No:

CIMB 8006061761 Halaqah Net Services : Klik Di Sini :

[04:16:42 PM] muridin: kek sinin semua  yang jauh2 dah balik dah ...


[04:16:42 PM] zietahassan: Orang tu nak gi australia pakdin... Raya kat sana kan els..


[04:16:48 PM] Mei: blom


[04:16:49 PM] elsanxs: tak pasti pakdin.. raya ke 3 nak terbang dah..


[04:16:52 PM] Mei: duk perati korang je


[04:17:11 PM] muridin: ulu kinta dekat ker ngan tempat kamu ya mei 


[04:17:25 PM] leesya: amboi jauh perginya els


[04:17:44 PM] leesya: lama dah tak ambik tahu kan pasal masing-masing


[04:17:49 PM] muridin: oooOOOO Australia ...selamat berterbang 


[04:17:53 PM] leesya: maklumlah dah ada teman 


[04:18:07 PM] elsanxs: ulu kinta dekat dengan kampung saye pakdin


[04:18:23 PM] muridin: ada jemputan walimah 


[04:18:40 PM]  * elsanxs babab kak leesya lelaju


[04:18:49 PM] leesya: memang pun


[04:19:04 PM] leesya: mana ada orang kisah ngan kita lagi


[04:19:17 PM] leesya: kita dah pindah dekat pun buat tak tau


[04:19:20 PM] leesya: senyum


[04:19:25 PM] elsanxs: stat ngengada le tu


[04:19:31 PM] muridin: ada ...ada yang kisah tu ya leesya ...kamu aja tak perasan 


[04:19:39 PM] leesya: mana ada nak share dah ngan kita


[04:19:42 PM] elsanxs: nanti raya saye nak raye umah akak. sila masak sedap2


[04:19:50 PM] elsanxs: kuih tolong tapau siap2 kat saye


[04:19:56 PM] leesya: senyum


[04:20:08 PM] elsanxs: tapi lepas raya lah ye.. 


[04:20:49 PM] zietahassan: Elsanxs nih... Tak patut tau...


[04:20:59 PM] leesya: kak mei terus senyap


[04:21:05 PM] leesya: saja je els


[04:21:09 PM] leesya: jangan terasa


[04:21:15 PM] elsanxs: kak mei layan kapla kat sipot sedot


[04:21:19 PM] leesya: biasalah faham


[04:21:29 PM] leesya: masing-masing sibuk dengan kehidupan


[04:21:58 PM] elsanxs: cik ta jeles lew tew


[04:22:00 PM] leesya: tapi kadang sedih jugak


[04:22:18 PM] leesya: kita ni bagi pendapat saya kadang sangat sibuk pasal yang jauh


[04:22:23 PM] Mei: ada2


[04:22:27 PM] Mei: busy le pulak


Topik Terkini Board Jwb P. Akhir
xx Perlukah saya bertahan atau beristikarah Luahan Hati 3 syamawi
xx suami ajak pergi jabatan Luahan Hati 4 pawie
xx Kisah dan Pengalaman sebagai Isteri Kedua Munakahat 884 al-baab
xx Mohon bantuan dan cadangan kalian.. Luahan Hati 4 suhailahsalahuddin
xx Dilema Suami tiada kekuatan dan keberanian Luahan Hati 0 syamawi
xx Tanya di Sini Tentang Komputer: Masalah dan Tips PC Dekstop 296 al-baab
xx Salam Ta'arruf 08 Pentadbiran 4415 honey u
xx Di Ambang Perceraian... Kekeluargaan 5 pawie
xx Pendapat Tentang MIMPI Bicara HQ 99 al-baab
question السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ ا... Luahan Hati 0 che ying
xx Jawab tentang hukum Pertunangan Bait Muslim 25 izzuddin razalli
xx Selamat Berkunjung Ke Halaqah.Net Info HQ 105 che ying
xx Selamat, Sihat, Berjaya dan BENAR Aqeedah 145 al-baab
xx puisi : Ana uhibbuka Fillah Sajak & Puisi 3 Saya Hamba
xx Tuliskanlah Mimpi-mimpi Anda secara Nyata! Hiburan 1 cikgu anggun jelita
xx Suami tak izin berhenti kerja Kekeluargaan 5 nurdee
xx Islam Adalah Memperbaiki Diri Sendiri Akhlaq 10 al-baab
xx boleh ke si muda dan si tua berbaik semula? Munakahat 3 huda suhaemi
xx Ketika Berusia 40 Tahun Penawar Hati 7 azaliah
xx SUAMI BENGIS TERHADAP ANAK Kekeluargaan 2 al-baab
xx Gaza dan Palestine Dunia Islam 306 Gah Iman
xx masalah network PC Dekstop 3 al-baab
xx Aku tidak suka meluah.. Luahan Hati 2 zietahassan
xx Sajak Ketuhanan Sajak & Puisi 30 al-baab
xx Berzina dan ingin pikul tanggungjawab/konfilk keluarga Bicara HQ 4 Pening
xx Tafsir Mimpi Mistik 1951 al-baab
xx Sahkah lafaz taklik?? Kekeluargaan 1 al-baab
xx Sepi Itu Indah Mutiara Kata 9 zietahassan
xx HHH 7 Melaka (perbincangan) 3 H 10 Nurul Nawar
xx Mazi, keputihan dan hukum puasa Feqah Islam 1 al-baab
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 170

Jiwa Baru Selepas Ramadhan

Ada orang sepanjang Ramadan pergi ke masjid dan surau, tetapi selesai Ramadan, perkara itu tidak lagi dilakukan maka itu namanya ‘hamba Ramadan’ bukannya ...http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png

Kekuatan Manusia Pada Al-Quran

Qishashul ~ Orang yang mempunyai akal yang sihat akan mengatakan, Tidak mungkin suatu itu berlaku secara kebetulan bahkan ada... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png

Rahsia Berbuka Dengan Kurma

al-hikmah~menulis: Kurma adalah buah yang berkah, Rasulullah SAW mewasiatkan kepada kita untuk memakannya ketika mulai berbuka dari puasa Ramadhan. http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png

Jangan Ditangisi Haid Itu

Ramadhan tiba lagi dengan sajian pahala yang berganda-ganda. Dalam kita rancak menyusun perancangan sebulan ibadah kita, tentu sahaja terdetik di hati, “ Alaaa, janganlah period kali ni datang pada akhir 10 ramadhan. Tengah pecutan maximum tu”. Atau pun “ Haa? Period datang double bulan ni? Awal dan akhir? Kenapa Allah uji ana sampai macam ni sekali? http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 170
Last 10 Shouts:

 

human

Hari ini pada 12:30:20 PM
  Sesungguhnya orang-orang yang beriman dan beramal soleh, Allah yang melimpah-limpah rahmatnya akan menanamkan bagi mereka dalam hati orang ramai perasaan kasih sayang.
 

al-baab

23 July, 2014, 04:40:06 PM
Duduk dalam majlis ilmu, berpahala

Duduk bersama orang alim berfaedah

kenapa pula malu nak join

subhanallah
 

RS^

23 July, 2014, 02:18:50 PM
Seorang penyair mengatakan:

 

Setiap penulis pasti akan mati dan berlalu

tetapi waktu akan mengabadikan apa yang ia tulis itu

maka janganlah menulis dengan tulisan tangan Anda

selain yang membuat Anda bergembira

pada Hari Kiamat ketika melihatnya.
 

Abang Mohd. Shukri

22 July, 2014, 04:25:33 PM
Orang Yang Tidak Memuliakan Ibu Bpada Tiada Syurga Baginya
 

ansarul_haqq

21 July, 2014, 10:50:40 AM
Jika anda seorang yang melafazkan dua kalimah syahadah yang menjadikan kamu seorang Muslim, titipkanlah doa buat saudaramu diGhaza !
Jika anda seorang manusia, kasihanilah mereka yang berada di GHAZA.
#qunutnazilah#
 

ibucomey

18 July, 2014, 02:55:25 PM
Sabar Itu Indah
 

Aku Insan Lemah

18 July, 2014, 02:52:37 PM
wah, alim2 orang kat sini.. mcm x layak pula diri ni join..
 

al-baab

17 July, 2014, 03:57:28 PM
SABAR itu mudah saja, Tahanlah diri, buat bo do saja, jangan peduli apa orang kata, pedulilah apa yang Allah suka
 

ibucomey

16 July, 2014, 03:01:55 PM
Sabar itu Mudah di Ucap..Sukar di laksana..Selamat berpuasa..
 

cikgu anggun jelita

16 July, 2014, 09:27:43 AM
salam..
sy nk cari Hairi1210 nk tanya pasal saman PDRM.. HELP ME PLEASE

Show 50 latest