* * * *
Halaqian
Ahli: 71393
Terkini: nor farahanim bt abdul ra
Statistik
Kiriman: 273497
Topik: 14580

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 6
Tetamu: 387
Jumlah: 393
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
Menangislah Semahu Mu [ainarohani] ulas : Beruntungnya orang yang mudah mengalirkan air mata..bertuahnya orang yang mempunyai hati yang sen...

[10:24:56 PM] Amirah Eddie Ong: baru 23..mashatul?


[10:25:15 PM] mashatul: matang and bermatlamat serta berwawasan


[10:25:31 PM] maliki: kalu saya macam mana mashatul?


[10:25:53 PM] mashatul: saya dah tua arr amirah


[10:26:08 PM] mashatul: maliki macam orang berintelek...bermutu...dan keunggulan


[10:26:47 PM] maliki: yeke? bukan budak2 ke


[10:27:11 PM] Amirah Eddie Ong: maliki, kenapa windows selalu kena restart?


[10:27:26 PM] maliki: panas


[10:27:28 PM] Amirah Eddie Ong: ok..kira saya panggil kakak, boleh?


[10:27:46 PM] maliki: kenapa  nak panggil kakak?


[10:28:16 PM] Amirah Eddie Ong: panggil mashatul kakak, mashatul kata dia senior


[10:28:57 PM] maliki: amirah lahir 1992?


[10:29:01 PM] mashatul: hee...boleh ja


[10:29:14 PM] mashatul: ok...saya dah tua..kena tido awal


[10:29:18 PM] Amirah Eddie Ong: owh..panas..yela, saya rasa betul la maliki..


[10:29:29 PM] maliki: laptop ke komputer?


[10:29:34 PM] Amirah Eddie Ong: ya2, saya 1992


[10:29:44 PM] Amirah Eddie Ong: laptop..


[10:30:16 PM] maliki: mungkin dalam laptop tu dah berhabuk, kene buang habuk


[10:31:02 PM] Amirah Eddie Ong: owh..hee nak buka tu yang tak reti..takut jadi tikus baiki labu pulak


[10:32:44 PM] maliki: hantar kedai


[10:33:02 PM] maliki: selalu restart ke?dalam tempoh berape minit selepas di on


[10:33:29 PM] Amirah Eddie Ong: paling cepat 15 minit


[10:35:25 PM] maliki: belum pernah servis ke?pernah baiki?pernah format?


[10:37:39 PM] Amirah Eddie Ong: pernah format 2 kali dah..sekarang ni mcm takde masa nak bawa g servis..mudah2han takde pape..


[10:41:10 PM] maliki: last format bila? selain maslah selalu resart msalah ape lagi yang berlaku


[10:42:13 PM] Amirah Eddie Ong: hm last format dalam 2 tahu lepas kot, hee, hm, setakat ni takde itu je ragam dia..


[10:42:23 PM] Amirah Eddie Ong: *tahun


[10:47:41 PM] maliki: jadi takleh pakai la laptop t


[10:51:41 PM] Amirah Eddie Ong: saya pakai je laptop tu sekarang, sebab kalau restart tu tak lama pun, sekejap je, jadi tu yang pakai je ni..


[10:52:03 PM] Amirah Eddie Ong: setakat ni alhamdulillah, yang lain2 ok..


[10:55:25 PM] Amirah Eddie Ong: maliki boleh buat, in shaa Allah, ok je explain kat saya..semoga dipermudahkan..


[10:56:15 PM] maliki: ok


[11:10:15 PM] auni bukhaira: selamat malam warga halaqian =)


[11:10:42 PM] maliki: ye


Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 235
Janganlah kita persia-siakan air mata kita jatuh pada tempat yang tidak sepatutnya. Jadilah tangisan kita sebagai tangisan yang menjadi ibadah pada pandangan Allah... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Jangan jadi seperti titisan embun yang berada di hujung daun yang hanya menanti waktu untuk jatuh berkecai dan pada ketika itu sudah tiada harapan untuk memohon keampunan... http://halaqah.net/v10/imej/readmore.png
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 235
Last 5 Shouts:

 

airsea_reach

Yesterday at 03:03:08 PM
People Sometimes need to laugh, relax, and not take themselves so seriously~ 03/03/2015~
 

Amirah Eddie Ong

01 March, 2015, 11:20:52 AM
Words, it can promise everything, only action can convince something. TRUE Muslims, keep their words to an action. #selfreminder
 

n_syida

24 February, 2015, 01:03:14 PM
waalaikumsalam
 

n_syida

24 February, 2015, 01:03:12 PM
waalaikumsalam
 

arshadabbas1989

22 February, 2015, 11:41:42 PM
Assalamualaikum

Show 50 latest