* * * *
Halaqian
Ahli: 72946
Terkini: muhasabah diri
Statistik
Kiriman: 277085
Topik: 15008

Halaqian Online[15m]
Halaqian: 1
Tetamu: 237
Jumlah: 238
  • INFAQ PONDOKPusat Tahfiz AsSyifaa
    BIMB 13017010826020
    MYBANK 563019228995
  • 23137a1a4c16dd8fdac3cb85349ab1c5_zpsqriknfsh
33 tahun belajar...8 jer dapat [zillyitem90] ulas : subhanallah............byk yg sering dilupakan dek lalai kerana dugaan dunia.........

[03:30:15 PM] afiQoh: untung le dapat bauan limited edition..saya ni tak dapat bau lagi


[03:31:58 PM] elsanxs: haih..excited nak raya tahun ni. 


[03:32:39 PM] afiQoh: lucu la kak L..kalah uqail


[03:32:47 PM] elsanxs: raya ber 3 le katakan :ketawa:


[03:32:55 PM] elsanxs: okaja*


[03:34:01 PM] hurul aini: :senyum:


[03:35:36 PM] muhasabah diri: assalamualaikum sahabat-sahabat halaqah..


[03:37:16 PM] elsanxs: jslm


[03:38:12 PM] afiQoh: bestnya..moga tahun ni,tahun terakhir saya raya bujang. lambat betul jodoh sebenar nak pinang


[03:38:54 PM] hurul aini: aamiin...:senyum:


[03:40:14 PM] elsanxs: ameen


[03:40:23 PM] elsanxs: hurul cane plak


[03:41:18 PM] hurul aini: errr..no coment...doakan yang baik2 uuntuk saya..:senyum:


[03:44:20 PM] elsanxs: semoga hurul murah rezeki bole blanje kenny rogers kl central


[03:44:23 PM] elsanxs: ameeennnn


[03:45:19 PM] hurul aini: erkkk...:senyum:


[03:45:38 PM] hurul aini: inshaa Allah boleh..nanti kita gather lagi ramai2


[03:46:08 PM] hurul aini: aishhh..lambatnye nak pukul 4...tak sabar nak balik dah ni..


[03:46:12 PM] elsanxs: gather2 cuti la plak. bleh jumpa uqail


[03:48:18 PM] hurul aini: ok juga tu...boleh la cubit pipi die nanti..:senyum:


[03:48:48 PM] hurul aini: kut2 boleh labuh lagi..:ketawa:


[03:49:52 PM] elsanxs: amboi


[03:50:08 PM] elsanxs: kejam antie hurul ni


[03:51:54 PM] afiQoh: nak balik dah ke..bestnya..fiqoh hari2 duk bilang balik kg


[03:52:53 PM] hurul aini: :ketawa:...aishhh tak kejam la..geram je dengan pipi pau tu...:senyum:


[03:53:19 PM] hurul aini: balik umah je fiqoh..balik kampung lum lagi..


[03:54:17 PM] afiQoh: ingatkan balik kg dah..dalam fikirannya kampung ja..kihkih


[03:55:10 PM] hurul aini: belum lagi..inshaa Allah sabtu ni balik kampung


[03:56:13 PM] afiQoh: bila nak gathering halaqah..?macam dengar berita nak bincang lepas raya


[03:56:38 PM] hurul aini: yang tu kene tunggu mdm mei..:senyum:


[03:56:51 PM] hurul aini: ok la nak berangkat pulang dlu...Assalamualaikum..


[03:56:56 PM] hurul aini: :senyum:


[03:57:16 PM] afiQoh: sama la kak hurul..moga diperlancarkan perjalanan..


[03:58:19 PM] afiQoh: waalaikumussalam..saya pun nak offline gak halaqah.


[04:07:33 PM] elsanxs: Puasa Ramadhan Lebih dari 30 Hari?


Pages: [1]

Tarawih vs Fardhu

Quote
Pada bulan Ramadhan ini kita lihat banyak orang yang masih tersilap ataupun terkeliru dalam membuat pertimbangan. Sebahagiannya memang tidak tahu manakala sebahagian lagi buat-buat tidak ambil tahu sedangkan mereka memang sedia tahu. Solat fardhu berjemaah bagi lelaki ialah satu tuntutan, dengan tuntutan yang berat. 

MUZIK: HUKUM DAN KEDUDUKANNYA

Quote
Muzik pada umumnya merupakan alat-alat tertentu yang timbul daripadanya alunan bunyi dan irama sama ada ia berbentuk yang dipukul atau dipalu seperti gendang, rebana dan lain-lain atau yang ditiup seperti seruling, serunai, trompet dan lain-lain atau yang dipetik seperti gambus, gitar, biola dan seumpamanya.
Last 5 Shouts:

 

fauzey_fx

25 June, 2016, 02:05:07 AM
ada sapa2 minat nak join group dakwah alquran dan as sunnah di whatsapp tak.. msg sy di 0134070693
 

Ixora_skru

24 June, 2016, 07:47:50 PM
Apa yang kau lihat jelas terpampang di depan mata mu belum tentu milik mu....
 

zillyitem90

14 June, 2016, 09:35:42 AM
Malu itu baik pada seorang lelaki namun pada seorang wanita adalah lebih baik
 

zillyitem90

07 June, 2016, 12:12:48 PM
akan ada saatnya untuk seseorang yang telah lama menunggu dipersatukan dengan seseorang yang juga telah lama menunggunya
 

I am the warrior

07 June, 2016, 12:36:28 AM
"Kalau lelaki minta no phone kau,kau bagi aje kan...Tapi kalau aku,lelaki minta no phone untuk buat perkara yang nonsense..Aku bagi je,cuma aku tak bagi nombor...Aku bagi kaki atau pelempang,suruh dia kira..Kalau sanggup baru dapat..:ketawa:,terbaik."
Itu bukan terbaik,itu terbalik aku mendengarnya..=

Show 50 latest